RECRUTAREA | Munca în Olanda oferte - Târgu Mureș - Holland Contracting
  • Tot ce trebuie să știți despre munca prin intermediul nostru.
    MUNCA PRIN HOLLAND CONTRACTING
    COMPLETAȚI FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE

RECRUTAREA, SELECȚIA OFERTELOR, MUNCA

Urmărim îndeaproape cazurile individuale. Ne uităm la experiența Dvs., la talentele și calificările deja dobândite. Apreciem în special persoanele motivate și decise să lucreze în Olanda. Vrem ca prin intermediul nostru să apropiem reciproc cei mai buni candidați de potențialii angajatori.

Colaborăm în principal cu firme din agricultură, horticultură și producție care funcționează în Olanda. Acestea sunt domeniile în care Olanda este vestită și unde diverse lucrări sunt disponibile pe tot parcursul anului. Ca urmare, recrutarea este continuă și căutăm în mod constant oamenii cu cel mai înalt potențial.

Bazându-ne pe experiența noastră de 15 ani, observăm că firmele selectează în mod conștient angajați din străinătate, apreciind punctualitatea, sârguinţa, flexibilitatea și devotamentul acestora. De ani de zile avem un grup de parteneri de încredere, care apreciază colaborarea cu noi. Noi, din partea noastră, răspundem adecvat la nevoile, în continuă schimbare, a acestora.

 

Procesul de recrutare este esențial pentru noi – avem grijă de relațiile cu candidații, angajații și contractorii.

Printre aplicanți încercăm să îi găsim pe cei mai buni.

Îmbogățim recrutarea clasică cu noile tehnologii, cum ar fi de exemplu recrutarea video. Aceasta permite cunoașterea preliminară reciprocă a părților. Nu înlocuiește contactul direct, dar constituie un element necesar în universul digital. Deși tehnologia a redus distanța dintre țări și dintre oameni, recrutarea și selectarea candidaților corespunzători rămâne în continuare o provocare. Încercăm să-i facem față în fiecare zi și, deoarece oamenii sunt pasionați de munca lor, procesul de selecție este individualizat și gândit cu grijă.

Etapele recrutării sunt următoarele:

  1. Completezi FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE.
  2. Noi analizăm aplicațiile primite.
  3. Invităm candidații selectați la un pre-interviu, la biroul nostru sau prin conferință video.
  4. Oferim un loc de muncă pe baza așteptărilor și a predispozițiilor individuale.
  5. ​Finalizăm căutarea locului de muncă, completăm documentele necesare și la întâlnirea noastră vă prezentăm detalii despre noul Dvs. loc de muncă.