OFERTE | Munca în Olanda oferte - Târgu Mureș - Holland Contracting
  • Tot ce trebuie să știți despre munca prin intermediul nostru.
    MUNCA PRIN HOLLAND CONTRACTING
    COMPLETAȚI FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE

MUNCA ÎN OLANDA – OFERTE

În prezent căutăm persoane pentru posturi:


AMBALARE ORHIDEE

Locație: Bleiswijk
valabil până la data de: 2021-12-31

MUNCITOR ÎN PRODUCȚIE

Locație: Ochten/Uden
valabil până la data de: 2021-12-31

FLORI

Locație: Bleiswijk
valabil până la data de: 2021-12-31

SORTAREA ȘI AMBALAREA TRANDAFIRILOR

Locație: Maasland
valabil până la data de: 2021-12-31

O propunere pentru toți oameni, care au ca scop o activitate permanentă sau sezonieră în Olanda. Ofertele disponibile pe site-ul nostru sunt foarte diverse. Lucrători în producție, operatori de stivuitoare și cei care recoltează fructe și legume vor găsi ceva potrivit pentru ei aici. Adăugăm în mod constant noi propuneri pentru diferite posturi. Ce orașe puteți găsi atunci când cautați un loc de muncă? Ofertele din Olanda se aplică întregii țări, de la Groningen, Amsterdam și Rotterdam până la orașe mai mici, precum Strijen și Hoogeven. Pentru fiecare propunere se indică locația exactă, precum și data la care puteți depune cererile.

Vă invităm să completați formularul de înregistrare. Datorită acestui formular, cererile Dvs. dvs. vor fi implicate constant în selectarea ofertelor de muncă în Olanda. De asemenea, vă încurajăm să vă familiarizați cu sugestiile legate de recrutare pentru posturile corespunzătoare, sugestii legate de șederea dvs. în străinătate, precum și cu informațiile referitoare la clienții care colaborează cu noi.

Dacă nu sunteți sigur de călătoria, citiți, de asemenea, opiniile angajaților care au beneficiat și continuă să folosească de ajutorul nostru. Încrederea și satisfacția cooperării reprezintă un mare avantaj pentru noi.