DREPTURILE PROPRIETATII INTELECTUALE | Munca în Olanda oferte - Târgu Mureș - Holland Contracting

DREPTURILE PROPRIETATII INTELECTUALE

Continutul site-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica hollandcontracting.ro .

Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui site in scop comercial. hollandcontracting.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui site.

Vizitatorul:

Accepta si asuma dreptul de proprietate intelectuala si nu va face publice (prin Internet, media sau alte mijloace), niciuna dintre informatiile primite de la Furnizor.

De asemenea, el tine cont de faptul ca numele site-ulurilor precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Hollandcontracting si nu pot fi folosite, preluate sau copiate, fara acordul scris al Furnizorului.

Furnizorul detine dreptul de copyright pentru intregul continut al www.hollandcontracting.ro

Webstie-ul www.hollandcontracting.ro și conținutul acestuia sunt protejate de conventiile internationale si de legislatia Romaniei referitoare la dreptul de autor, precum si de prevederile comerciale internationale.

Tot continutul, asa cum poate fi vazut sau auzit pe www.hollandcontracting.ro inclusiv layout-ul grafic, textul, imaginile, ilustratiile, grafica, clipurile audio sau video sunt parti ale marcilor de comert, marcilor de servicii, drepturilor de copyright si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau parti ale licentelor detinute de Furnizor sau de partenerii sai sau de alte terte parti ce au licentiat materialele lor catre Furnizor.

Siglele, logo-urile, denumirile de bunuri si servicii, precum si ofertele ce apartin colaboratorilor Furnizorului sunt proprietatea detinatorilor de drept, iar acestia au drepturi si obligatii depline asupra lor.