BENEFICIARI | Munca în Olanda oferte - Târgu Mureș - Holland Contracting
  • Tot ce trebuie să știți despre munca prin intermediul nostru.
    MUNCA PRIN HOLLAND CONTRACTING
    COMPLETAȚI FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE

BENEFICIARI

Cu Holland Contracting colaborează în principal companii agricole, horticole și de producție. Ele aleg în mod deliberat echipe străine, deoarece prețuiesc punctualitatea, sârguinţa, flexibilitatea și calificarea înaltă. De ani de zile avem un grup stabil de contractori de încredere. O asemenea cooperare îndelungată se datorează faptului că răspundem perfect nevoilor în continuă schimbare.

La Holland Contracting pot conta pe tot parcursul anului pe angajați stabili. Aceasta este nu numai meritul companiei, ci și al angajaţilor. Ei sunt loiali și se atașează rapid la companie.

Martin Flim - se ocupă cu planificarea muncii în compania din sectorul horticol Leo Ammerlaan B.V.

 
 
 
 
 

Holland Contracting are grijă de plata salariilor la timp și aceasta crește motivația personalului ales de noi. Compania are toate certificatele necesare pentru o cooperare plină de încredere. De asemenea, este foarte important faptul că lucrătorii din birou vorbesc în limba angajaților.

Rob de Keijzer - director al companiei de producție de bulbi de flori Rob de Keijzer B.V.

 
 
 
 
 

Companiile olandeze de grădinărit sunt din ce în ce mai mecanizate și mai automatizate. Lucrătorii străini, care sunt angajați prin intermediul Holland Contracting, se descurcă foarte bine în aceste condiții, ceea ce determină succesul cooperării cu Holland Contracting.

Ger Aarts - șeful firmei Royal van Zanten B.V.