ȘEDEREA ÎN OLANDA | Munca în Olanda oferte - Târgu Mureș - Holland Contracting
  • Tot ce trebuie să știți despre munca prin intermediul nostru.
    MUNCA PRIN HOLLAND CONTRACTING
    COMPLETAȚI FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE

ȘEDEREA ÎN OLANDA

REMUNERAȚIA

acordăm o atenție deosebită remunerării. Cea mai importantă recomandare pentru noi este că angajații noștri - prin faptul că ne-au recomandat prietenilor, se bazează pe solvabilitatea și oportunitatea decontărilor la compania Holland Contracting. Salariul este în conformitate cu legislația olandeză , plătit săptămânal, prin transfer în contul bancar personal.

TRANSPORTUL LA SERVICIU

oferim o flotă de mașini care asigură un transport rapid și confortabil în Olanda. Fiecare angajat al nostru poate fi șofer pentru care va primi remunerație suplimentară. Totodată, ne așteptăm ca toți cei care se vor folosi de acest transport să contribuie la menținerea mașinilor în stare curată.

CAZAREA

ne îngrijim de calitatea ridicată a locurilor de cazare. Acordăm o atenție deosebită amplasamentului apartamentelor disponibile, astfel încât în apropiere să existe centre comerciale și bănci. Așteptăm ca utilizatorii apartamentelor să le mențină în stare curată și să aibă grijă de echipamentele și instalaţiile care le-au fost încredințate.